tiistai 17. huhtikuuta 2012

testissä

Ostin kokeiluun John Friedan 3 day straight- muotoilutuotteen. Kaipasin tuotetta, jolla sais hiukset pysymään suorina pitkään, normaalisti kun suoristuksen jälkeen hiukset kestää about puol tuntia hyvinä ja sit ne on jo ihan takussa. Oon laittanu tota aina ennen suoristusta ihan reippaasti. Jo tuotetta suihkuttaessa tuntuu et hiukset tuntuu paljon kevyemmiltä ja suoristuu itestään. Mut suoristuksen jälkeen tulos ainaki mulla on ollu tosi hyvä. Hiukset tuntuu kevyemmiltä kun yleensä ja pysyy muuten suorina! Ei nyt ehkä 3 päivää, mut ainaki yhen päivän helposti :) Tästä tulee varmasti mun uus luottotuote. Ainut miinus ehkä se että rasvottaa vähän hiuksia, enkä ite vois ainakaan olla pesemättä hiuksia joka päivä kun tuota on suihkutellu. Mutta muuten ei mitään huonoa sanottavaa. Hintaa tais olla noin 10e verran ja Sokokselta ostin tuotteen.

4 kommenttia:

  1. Ihan näppärältä kuulostaa, melkein vois kokeilla itsekin :)

    VastaaPoista
  2. tarviikin testata! nyt käyttelen osiksen ja tresemmen vastaavia, mutta kumpikin tuppaa tekeen tukan tosi limasen ja likasen oloseks vaikka kuin laittas vähän :/

    VastaaPoista
  3. aa no höh :/ tuossakin on vähä sitä vikaa et ekana päivänä tuntuu et ihanan suorat hiukset mut sit tokana jo tuntuu et likaset :D mut ei se niin haittaa kun muutenkin tulee pestyä hiukset lähes joka päivä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...