tiistai 21. helmikuuta 2012

loving her style










Hello. Aattelin laittaa kuvia mun lempparijulkkistyylistä :) Lauren Conrad, tuskin hirveesti esittelyjä kaipaa. Niin täydellinen arki ja juhlatyyli kun voi olla. Kaikki on just niin mun makuun, hiukset, meikki, asut, kengät, laukut. Katoin MTV:ltä Hillsiä joskus yläasteella ekan kerran ja siitä lähtien oon ihaillu Laurenia. Laurenin kirjottama Style kirjakin löytyy. Heti oston jälkeen piti lukea kannesta kanteen. Oisin innostunu lukemaan myös muita Laurenin kirjoja, mutta en tiedä löytyykö niitä suomennettuina? Pitäis tutkia nettikaupoista.

Olen vieläkin kipeänä, kävin tänään lääkärissä ja korvasta paljastui taas korvatulehdus. Vasta syksyllä oli korvatulehdus flunssan yhteydessä, joten voi sanoa että taas. Ilmeisesti oon niinku lapsi, niillähän on usein korvatulehduksia :D Mutta nyt on antibiootit ja olo vähän parempi jo! Kyllä tää tästä pikku hiljaa niin löytyy taas inspiraatioo kuvailla ja laitella kuvia koneelle. Oisin tänään halunnu lakkailla mun kynsiä noilla uusilla lakoilla, mut muistin et tuhlattiin perjantaina kaikki meidän vanupuikot kynsienlakkauspuuhissa, joten taidan suosiolla oottaa että saa hankittua niitä ennenkun alan lakkailee ettei tuu sotkua :D Nyt voisin siirtyä jonkun leffan pariin ja kammeta peiton alle parantelemaan flunssaa :)

7 kommenttia:

  1. Laurenilla on vaan ihan jumalainen tyyli. Tai ehkä sillä on oikeasti tosi hyvä stailisti ja muuten hän onkin ihan tyylitajuton? :D

    Noita LA Candy -sarjan kirjoja ei ole ilmestynyt vielä suomeksi, mutta eivätpä ne kauhean vaikeaa kieltä ole enkuksikaan! :) Käsittääkseni toi suomenkielinen versio ilmestyy ensi kuussa?

    VastaaPoista
  2. Hehe voihan se olla niinkin :D Niin no ei varmasti ois enkuks vaikea myöskään mut ehkä sen kuukauden malttaa odottaa jos sit sais suomeks lukea :)

    VastaaPoista
  3. Lauren on niin nätti!

    rosaolivia.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Itsekin tykkään seurailla Laurenin pukeutumista :) Hänellä on niin näppärä ja simppeli tyyli :)

    VastaaPoista
  5. LC on mun ikoni! :) Upea tyyli ja persoona!

    Käy kurkkaamassa miten tein Jeffrey Campbellin Tick kiilat itse

    http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/02/diy-jeffrey-campbell-tick-studded.html

    xx H

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...