torstai 23. helmikuuta 2012

hiusjuttua

Innostuin kuvailemaan mun hiustenhoitotuotteita tässä vähän aikaa sitten. Aattelin sit tehä niistä postauksen. Eli näitä tuotteita käytän tällähetkellä useimmiten.


Klippoteketin lakka on ollu käytössä jo vuosia. Ihan huippu hintalaatusuhde. Sit Frank Provostin lakka, sillon tällön käytän, harvemmin kun klippotekettiä. Tossa on aika voimakas tuoksu. Kolmas on Schwarzkopfin kiiltolakka, tuo kivan kiillon hiuksiin, ei niinkään pitävyyttä niinkun tavan lakat. Viimenen on Matrixin hopeashampoo, jonka sain äskettäin kaverilta. On pitäny hankkia tollanen jo pidempään, mut sain sit kaverilta ton kun se muuttu punapääks eikä tarvinnu tota enää.

Eka tuote on ns. muotoilija hiuksille. Oikealta nimeltään muistava monimuotoilija. Ihan ok tuote, jos laittaa esim märkiin hiuksiin ja sit föönaa ja suoristaa. Toinen Dermosilin lämpösuoja, tosi hyvä laatunen mun mielestä. Kolmas Glissin hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tykkään ton tuoksusta, vois suihkutella vaikka puol pulloo hiuksiin. Ja viimenen on kans lämpösuoja. Vaikka toi on kampaamosta ostettu ja pitäis olla laadukas, tykkään enemmän tosta Dermosilin tuotteesta. Schwarzkopfin lämpösuoja jättää hiukset vähän tahmeiks, se on ehdoton miinus.


Sit vielä Cutrinin shampoo ja hoitoaine, joita käytän tällähetkellä. Tekis mieli jo ostaa uudet tuotteet, mut aattelin ensin yrittää käyttää noi loppuun, jos nuo jättipurkit pikkuhiljaa tyhjenis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...