perjantai 16. maaliskuuta 2012

haircolouria

 


Pientä hiusväri testiä. Päädyin ostamaan Carlsonilta Cameleo-merkkisen halpis hiusvärin ja testailemaan onko tosta mihinkään. Tarkotuksena oli siis värjätä vaan tyvikasvu, kun muuten hiuksen on aikalailla haluamani väriset tällä hetkellä, enkä viitsi värjätä latvoja joka kuukausi ettei hiukset rasittuisi liikaa. 

Mun mielestä toi pakkaus näyttää ihan normaalilta hiusväriltä, mut kun avaa ja katsoo mitä toi laatikko sisältää tulee ehkä vähän jotenkin halpis vaikutelma, entiiä mikä sen tekee? 

Mut kumminki aloin kokeilemaan tota väriä. Helppo levittää, ei valunut pahemmin ja sai antaa vaikuttaa hiuksissa noin 30 min. Okei aika pitkä vaikutusaika noihin nykyisiin 10 minuutin väreihin verrattuna. Vaikutusajan jälkeen pesin hiukset ja laitoin pakkauksessa ollutta hoitoainetta, kuivasin hiukset ja mun mielestä lopputulos oli yllättävän hyvä. Tyvikasvu peitty hyvin eikä hiuksiin tullu mitään ihmeempiä sävyeroja. Tulokseen voi olla tyytyväinen ainakin hintaan nähden. Hintaa tällä tuotteella oli siis 3,95e.

2 kommenttia:

  1. Ite en varmaan olis uskaltanut testata noin halpaa hiusvärii... :D Oon nii mainoksien uhri et kokeilen vaan semmosii mitä mainostetaa tv:ssä :DD

    VastaaPoista
  2. Nojoo :D itsekin uskaltauduin kokeilee kun kaveri oli kokeillu ensin ja hänellä oli toiminut ihan normaalisti tuo väri :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...