tiistai 29. toukokuuta 2012

outfit

Tässäpä tulee viimeviikolta yks asu, jonka satuin muistaa kuvata :D Olin menossa työhaastatteluun tuona päivänä ja sainkin tuon kyseisen työpaikan :) Viikon päästä pääsisi alottamaan hommat siellä. Oon kyllä tosi innoissani kun tämä uusi työ on enemmän koulutusta vastaavaa kun entinen työ ei todellakaan sitä ole. Ja entisessä työpaikassa oon ollut osa-aikasena, uusi työ on sit kokoaikanen, ihanaa! :)
Toppi, Bleiseri ja Aurinkolasit H&M
Legginssit Seppälä
Laukku Kappahl

maanantai 28. toukokuuta 2012

vklp

Heipparallaa!

Se ois uus viikko taas edessä. Mulla tosin työviikko alko jo yövuorolla viime yönä ja vielä 4 yötä ois edessä! Tälläviikolla onkin kaikkea kivaa tekemistä, huomenna käydään äipän kanssa ikealla, torstaina pääsen vihdoin kampaajan tuoliin leikkaa tukan ja perjantaina ois serkun valmistujaiset :) Viikonloppu meni kivasti, lauantaina oli ihana sää ja käytiin vähän terassilla. Tässäpä parit kuvat lauantailta :)
Ihanaa kun nurmi ja puut vihertää :)

tiistai 22. toukokuuta 2012

ups

Sain eilen emailiin Elloksen alennuskupongin ja tänään eksyin sivuille ja tilasin parit jutut! Pieni lipsahdus mut oon jo kauan halunnu noi perus conssit :)
Converset täältä

Ballerinat täältä

Paita täältä
 Kuvat www.ellos.fi

Toivottavasti tää tilaus menis nyt putkeen, tänään hain nimittäin aiemman elloksen tilauksen ja kaikki paitsi yks oli vääränkokosia :(

maanantai 21. toukokuuta 2012

viikonloppua

Helou ja kivaa alkavaa viikkoa!

Ei menny Suomen pelit sit ihan putkeen mut ei voi mitään. Lauantaina oli silti kiva ilta! Grillailtiin ja sit lähdettiin serkkujen kanssa terassille istuskelee. Tässäpä muutamia kuvia viikonlopulta :)



 

ostoxii (:D)

Kuvailin parit ostokset mitä oon tässä viimeaikoina löytänyt! Nyt oon yrittäny kuumeisesti ettiä jotain kivoja vähä juhlavampia kenkiä kun ensviikolla olis serkun valmistujaiset! On vaan niin hankala ettii kenkiä ku kaikki on joko liian matalakorkosia tai liian korkeakorkosia.. Arrr! Sellanen 5 sentin korko ois just passeli ja kiilakorollinen mut ei tunnu mistään löytyvän sellasia kohtuuhintasia :( Tässä kumminkin nämä aiemmat ostokset :)
Villatakki Kirppis
Toppi H&M
Toppi H&M
Paitis Kirppis




lauantai 19. toukokuuta 2012

go suomi go

Mooi!

Pahoittelen pientä hiljaisuutta blogin puolella. On vaan ollu kovin kiirus ja ei oo ollu kamera missään mukana. Tänään heräsin jo puol 9 aikaan itestään, harvinaista mulle viikonloppu aamuna! Jännittää niin paljon peli ettei malta ees nukkua :D Toivo ja usko on kova että Suomi vie voiton ja huomenna on finaalissa ;) Kohta lähen tästä kaupunkiin kuluttamaan aikaa hetkeks ja ostelemaan illan eväät, tänään nimittäin juhlitaan Suomen voittoa hope so! :)
Hauskaa lauantaita ja peukut ja varpaat pystyyn Suomen puolesta! ;)

torstai 10. toukokuuta 2012

huonoa tuuria

Eilen kävin hakemassa H&M:n tilauksen. Innolla ootin et kivoja vaatteita mut toisin kävi...
Palautukseen en tykänny hartiatoppauksista 
Palautukseen liian iso
Palautukseen liian lyhyt :(
Palautukseen liian pienet
Tää on ihana! Vois tilata toisenkin :)
 Täydelliset!

Ei nyt menny ihan putkeen tilaus, tää se on näitten nettitilausten huono puoli kun vaihtelee koot tosi paljon. Välillä liian isoja ja välillä pieniä. Jospa elloksen tilauksen kanssa kävis parempi tuuri! :)

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kirppistelyä

Käväsin sunnuntaina kirpparilla ja sieltä tarttu mukaan parit kivat jutut. Kuvailin ne tossa äsken ja tässäpä tulee kuvat!
Ylisuuripaita 2e
Asoksen tuninka 2,5e
Tosi makeet legginssit 3,5e! Vähä erilaiset kerrankin :)
Korkeavyötäröinen hame 2e

maanantai 7. toukokuuta 2012

kisakatsomotunnelmia

Moii.

Laittelin vähän kamerasta kuvia koneelle ja tässä tulee parit kuvat perjantailta. Meillä oli kisakatsomo serkun kanssa :) (Ei kyllä varmaan ees huomattu maalia omilta höpinöiltä mut kumminki.. :D) Nyt mua ärsyttää ku kaikki pelit tulee tälläviikolla jo vähä yli 8, ja pääsen töistä vasta puol 10 :( Ei ehi ku tuurillaan ehkä viimesen erän kattoo. No onneks ensviikolla voi kattoo sit kaikki pelit kun alkaa vähä tärkeemmät matsit ;)

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

rentoilua

Heipparallaa!

Ihana sunnuntai, heräsin jo 10 aikaan ja söin oikeen terveellisen aamupalan puuroa vadelmilla nams :) Kohta lähden käymään kirpparilla ja sit meen pikkuveljen kanssa keilaamaan. Illemmalla ohjelmassa tietty Suomen pelin katselua :) On ollu taas aika kiire viikko, tässä tulee parit asukuvat torstailta? Vissiin joo. Menee päivissä heti sekasin kun on lyhyempi viikko :D
Aurinkoista sunnuntaita ja Leijonat voittoon!! :)

torstai 3. toukokuuta 2012

Moimoi.

Vihdoin pääsen vähän päivittelemään blogia, on ollu niin kova kiire ettei oo nyt hetkeen joutanut. Vappu meni kivasti, ja eilen olin töissä 13,5 tuntia ja painuin suoraan töitten jälkeen nukkumaan, pikkasen oli väsynyt olo. Mutta nyt taas virkeenä uuteen päivään! Kuvailin parit kuvat tossa viimeviikolla työmatkalla, en vaan oo kerenny laittaa aiemmin. Nyt pitäs taas jaksaa paremmin kuvailla, on vähä jäänyt tässä viime aikoina. Mutta pidemmittä puheitta tässä tulee pari kuvaa :)

Ps. Huomenna alkaa MM-kisat jeeii! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...